Tapeta Moj dizajn

Na stanju

Motiv tapeteVaš dizajn
0 Din
+
Način i cena isporuke
Načini plaćanja
Informacije

Art Zona je u svojoj ponudi digitalne štampe tapeta omogućila kupcima da sami kreiraju dizajn tapete po svojoj želji. Za pripremu štampe tapete po želji kupca potrebno je da nam se prosledi vaš predlog dizajna tapete. Prosledite nam odgovarajuću kvalitetnu sliku (fajl) u višoj rezoluciji i nakon naše kontrole dogovaraćemo se o detaljima dalje izrade tapete. 

Digitalno štampamo na 3 vrste tapeta:

  • Glatka tapeta je bez teksture i ima blago sjajan trag nakon stampanja. Štampa se na poznatom Blue Back papiru iz rolne.
  • Tapeta sa reljefom ima teksturu sitnog somota. U pitanju je papir koji sadrži pamučna vlakna i na dodir podseća na akvarelne i grafičke papire iz tabaka.
  • Samolepljive tapete imaju detaljnu strukturu. Prakticne su za dizajnerske i foto tapete. U pitanju je kvalitetni papir Avery 7826 mpi. U kombinaciji sa UV stampom koju nudimo, predstavlja vrhunski proizvod koji ima neograničen vek trajanja.

Na teritoriji grada Beograda postoji mogućnost da radnici Art Zone izvrše postavku vaših naručenih tapeta. Mogućnost postavke tapeta zavisi od slododnih radnih termina i za naš angažman na postavci tapeta potrebna je naša saglasnost.

Motiv tapete
Vaš dizajn
Pronađite slićno

Nema komentara

Možda ćete biti zainteresovani
Brza i sigurna isporuka

Isporučujemo proizvode i na Vašu adresu

Kvalitetni proizvodi

Dugogodišnje iskustvo je garancija našeg kvaliteta

Možete vratiti u roku od 14 dana

Prodaja na daljinu - zakon o zaštiti potrošača