Upozorenje Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici. Daljim korišćenjem naše web stranice dajete saglasnost i prihvatate upotrebu kolačiča. Prihvatam

Portret po narudžbini

Na lageru

Unesite vrednost od 1 do 50 korak 1
6.000 Din
+
Način i cena isporuke
Načini plaćanja
Informacije

Slikarka Anastasija Potorejko izrađuje portrete po Vašoj želji.

Ručno slikani/crtani porteti se izrađuju po Vašoj fotografiji na grafičkoj tabli. U ponudi imamo više tehnika pripreme za štampu, od kojih možete izabrati onu koja Vama odgovara. Naslikan portet Vam potom šaljemo elektronskim putem na pregled. Ukoliko vam se sviđa, prelazimo na izradu.

Vaš portret se štampa na platnu (canvasu) u visokom kvalitetu, a potom se zateže na blind ram i zaštićuje lakom. Možete birati izmedju opcije izrade na blind ramu sa štampanim bočnim ivicama ili pak da bude uramljen u prigodan ram širine 2-3 cm. Preporučena dimenzija izrađenog portreta je 40x50cm (40x60cm) kako bi portret bio u prirodnoj veličini. Ukoliko želite neke nestandardne dimenzije - upišite u napomeni.

Pored toga, dobićete portret i u elektronskoj formi u visokoj rezoluciji, kako bi, u slučaju potrebe za još nekim primerkom, platili samo izradu (1.400 din).

Autor
Anastasija Potorejko
Deklaracija
Proizvođać
Art Zona doo
Zemlja porekla
Republika Srbija

Nema komentara

Možda ćete biti zainteresovani
  • Najprodavanije
  • Najviiše pregleda
Brza i sigurna isporuka

Isporučujemo proizvode i na Vašu adresu

Kvalitetni proizvodi

Dugogodišnje iskustvo je garancija našeg kvaliteta

Možete vratiti u roku od 14 dana

Prodaja na daljinu - zakon o zaštiti potrošača